CAFÉ

 

 


Our café offers coffees from our own roastery, selection of teas, raw cakes, artesan breads, weekend's brunch and lot more.

We are also working to have the possibility to serve 5€ waste food buffet lunch every week day. This requires some collaboration, logistics and funding, which all we are currently working on to get everything ready!

RUPLAN LOUNAS

Lounas on tarjolla arkisin 11:00-15:00 ja maksaa kybän. Vähintään kahdeksan salaatin buffet tahnoineen ja kahveineen, sekä seuraavat lämpimät ruoat listattuna:

LOUNAS 12.-16.3.

MA
Nauta-kasvispata
Välimeren kasviksia ja oliivisalsaa

TI
Kanaa sitruunakastikkeessa yrttien kera
Linssimuhennos

KE
Tomaattinen jauhelihamureke
Kukkakaalia ja kikherneitä kookoscurry

TO
Lohitorstai
Höyrystettyjä vihanneksia ja couscousta

PE
-Rupla All You Can Eat Feast-

+ Salaattipöytä, tahnat ja dipit, kahvit ja teet

Suurin osa salaattibuffetista on niin ikään vegaanista.

Aamiainen: 7:30-10:30
Lounas: 11:00-15:00
Kahvilan lista: 15:00-20:00.

AAMIAINEN RUPLASSA 10.8. ALKAEN

10.8. alkaen olemme auki arkisin aina 7:30-20:00. Se tarkoittaa myös, että aamuisin tarjolla on upeita aamiaisia.

Avajaistarjouksena aamaismenu on alkuun 10€ / henkilö tai lapsille 1€ / ikävuosi. Pöydän voit varata 10. tai 11.8. Ensimmäisille aamiaisille (pöytävaraukset alkaen 7:30 - 10:00, aamiainen tarjolla 7:30-10:30) osoitteesta info@rupla.fi.

PASKAN PALVELUN ILLALLISEt

RUPLAssa 24.1., 25.2., 7.3. sekä 8.4. Kattaukset kello 18:00 ja 20:15. Varaa paikat illalliselle täältä!

Näitä on kyselty pitkään ja lahjakorttejakin on ostettu tähän reilusti, mutta on ollut niin huono palvelu että tapahtuma saadaan vasta nyt julki. Noilla kulttuurispede-näyttelijä-tarjoilijoilla kun on myös niin "kiire" muiden "taideprojektien" kanssa että sopivia päivämääriä on hankala löytää.

Tapahtuma on siis omanlainen teatterin ja kolmen ruokalajin illallisen yhdistelmä. Tarjoilijoina toimivat ammattinäyttelijät, jotka hassuttelevat ja ovat kyllästyneitä ja tekevät mahdollisesti pilaa sinusta ja seurueestasi ja kaikkea muuta epätavallista. Mutta ei kannata hirveästi pelätä, (lähes) kaikilla on kuitenkin tosi hauskaa ja sitten tätä muistellaan vielä myöhemminkin että olipas se hauska ja erilainen ilta.

Menut tulee pian julki tähän eventtiin. Sopii kaikille eläimentappaja-lihanmussuttajista vegaanihörhöihin. 
Illallisen hinta: 40€ + tipit. Juomaa sisältyy, ehkä. Pöytävaraus etukäteen pakollinen, niin ette jää pimeään kaamokseen värjöttelemään.

RUPLAN BRUNSSIT

RUPLAn viikonloppujen brunssi on kauniimpi ja maukkaampi kuin koskaan. Tälle vuodelle inspiraatio on haettu maailman eri keittiöistä ja ruokakulttuureista.

Nyt ruoka on ikään kuin taidenäyttelymme - tiettyjä nautintoja on tarjolla aina noin kuukauden, sitten siirrymme seuraaviin. Brunssin syysmenu on nautittavissa 9.-10.9. alkaen aina lauantaisin ja sunnuntaisin. Kannattaa tulla viettämään onnellinen viikonloppuhetki meillä. Menu sopii erinomaisesti myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenittomille ruokavalioille!

Tarjolla on aina noin kymmentä eri salaattia, paria lämmintä ruokaa, useita kakkuja, smoothieita, juustoja, hilloja, mehuja, dippejä ja toki oman paahtimonkahvia ja teetä. Hinta pysyy vanhassa tutussa (23€). Katso menu ja varaa pöytä täältä.