CAFÉ

 

 


Our café offers coffees from our own roastery, selection of teas, raw cakes, artesan breads, weekend's brunch and lot more.

We are also working to have the possibility to serve 5€ waste food buffet lunch every week day. This requires some collaboration, logistics and funding, which all we are currently working on to get everything ready!

RUPLAN BRUNSSIT - MOROCCAN MAY BRUNCH

RUPLAn viikonloppujen brunssi on kauniimpi ja maukkaampi kuin koskaan. Tälle vuodelle inspiraatio on haettu maailman eri keittiöistä ja ruokakulttuureista.

Nyt ruoka on ikään kuin taidenäyttelymme - tiettyjä nautintoja on tarjolla aina noin kuukauden, sitten siirrymme seuraaviin. Toukokuussa tarjoilemme pääkokkimme Yassinen kotimaan Marokon rakkaudella tehtyjä antimia. Menu sopii erinomaisesti myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenittomille ruokavalioille!

Tarjolla on aina noin kymmentä eri salaattia, paria lämmintä ruokaa, useita kakkuja, smoothieita, juustoja, hilloja, mehuja, dippejä ja toki oman paahtimonkahvia ja teetä. Hinta pysyy vanhassa tutussa (23€). Katso menu ja varaa pöytä täältä.

 

PAskan palvelun illalliset GLO HOTeL ARTIN RAVINTOLASSA JA RUPLASSA

Mitä hienompi miljöö, sitä huonompi palvelu. Nyt legendaarinen farssi siirtyy GLO Hotel Artin ravintolaan.

Tapahtuma on omalaatuinen illallisen ja teatteriesityksen yhdistelmä. A la carte ruoan kylkeen on hiottu totaalisen erilainen palvelu mihin olet tottunut. Tarjoilijoina toimii ammattinäyttelijät, jotka ei päästä illlallisvieraita helpolla. Luvassa on naljailua, v**tuilua, hassuttelua ja kaikenkaikkiaan huonointa palvelua mitä olet ikinä saanut - eli taatusti myös hauskinta! Ruoka on sen sijaan huippukokkien valmistama 3 ruokalajin illalinen. Huhtikuun illallisen jälkeen on tarjolla koomikoiden standup-show. Jokainen ilta alkaa klo 18:30.

GLO Hotel Artin upeassa linnassa Lönnrotinkadulla illallisia on keväällä kolme: 10.3., 13.4. ja 19.5. Illalliskortin voi lunastaa täältä.

Konsepti on saanut alkunsa huippusuositusta amerikkalaisesta Dick´s Last Resort -ravintolaketjusta. Menu on sopiva myös kasvissyöjille ja vegaanaille ja muillekin hipeille.

Lisää Paskan Palvelun -illallisiltoja tulossa myös Ruplaan 21.4. ja 26.5. kattaukset molempina iltoina klo 18.00 ja 20.30. Varaa paikkasi Ruplassa järjestettäviin illallisiin täältä.