CAFÉ

 

 


Our café offers coffees from our own roastery, selection of teas, raw cakes, artesan breads, weekend's brunch and lot more.

We are also working to have the possibility to serve 5€ waste food buffet lunch every week day. This requires some collaboration, logistics and funding, which all we are currently working on to get everything ready!

RUPLAN BRUNSSIT - MOROCCAN MAY BRUNCH

RUPLAn viikonloppujen brunssi on kauniimpi ja maukkaampi kuin koskaan. Tälle vuodelle inspiraatio on haettu maailman eri keittiöistä ja ruokakulttuureista.

Nyt ruoka on ikään kuin taidenäyttelymme - tiettyjä nautintoja on tarjolla aina noin kuukauden, sitten siirrymme seuraaviin. Toukokuussa tarjoilemme pääkokkimme Yassinen kotimaan Marokon rakkaudella tehtyjä antimia. Menu sopii erinomaisesti myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenittomille ruokavalioille!

Tarjolla on aina noin kymmentä eri salaattia, paria lämmintä ruokaa, useita kakkuja, smoothieita, juustoja, hilloja, mehuja, dippejä ja toki oman paahtimonkahvia ja teetä. Hinta pysyy vanhassa tutussa (23€). Katso menu ja varaa pöytä täältä.

 

RUPLAN ALL DAY LUNCH

Herkullinen All Day Lunch tarjolla maanantaista perjantaihin 11-18. Valitse makusi mukaan joko vegaaninen tai kala-annos menultamme:

VEGAANI HETKI
Peruna-parsakaali-porkkana pihvi
Beluga-punalinssi muhennos
Avokadotahna
Parsakaalipersiljatahna
Hummus
Mangokastike
Kukkakaaliomenasalaatti

KALASTAJAN HETKI
Päivän kalatahna
Beluga-punalinssi muhennos
Parsakaalipersiljatahna
Avokadotahna
Hummus
Mangokastike
Kukkakaaliomenasalaatti

Annokset ovat jaettavia.
30€ / 4hlö
24€ / 3hlö
18€ / 2hlö
9,5€ / 1hlö