CAFÉ

 

 


Our café offers coffees from our own roastery, selection of teas, raw cakes, artesan breads, weekend's brunch and lot more.

We are also working to have the possibility to serve 5€ waste food buffet lunch every week day. This requires some collaboration, logistics and funding, which all we are currently working on to get everything ready!

RUPLAN LOUNAS

Lounas on tarjolla arkisin 11:00-15:00 ja maksaa kybän. Vähintään kahdeksan salaatin buffet tahnoineen ja kahveineen, sekä seuraavat lämpimät ruoat listattuna:

LOUNAS 21.-25.5.

MA
Paahdettua myskikurpitsaa ja makeaa saksanpähkinää (V) 
Kalkkunan paistia tomaattikastikkeessa

TI
Ratatouille ala Pavel (V)
Kananreisipalaa luumukastikkeessa

KE
Munakoisoa ja linssejä juustopedillä (V)
Kananrintaa kookosmaidossa

TO
Lohitorstai
Bataatti-tomaattipihvit hasselpähkinäöljyssä (V)

PE
-Rupla Friday Eat Feast-

+ Salaattipöytä, tahnat, talon leipä sekä kahvi ja tee

Lounaamme soveltuu sekä vegaaniselle että gluteenittomalle ruokavaliolle

Aamiainen: 7:30-10:30
Lounas: 11:00-15:00
Kahvilan lista: 15:00-20:00.

AAMIAINEN RUPLASSA

Olemme auki arkisin aina 7:30-20:00. Se tarkoittaa myös, että aamuisin tarjolla on upeita aamiaisia. Aamiainen tarjoillaan buffet-päydästä.

Tarjolla on leipiä, croissanteja, vihanneksia, hedelmiä, juustoja, tahnoja, jogurttia, mysliä ja tuorepuuroa, tuoremehua ja smoothieita unohtamatta. Aamiainen soveltuu myös hyvin vegaaniselle ruokavaliolle.

Hinta  10€ / henkilö tai lapsille 1€ / ikävuosi.

PASKAN PALVELUN ILLALLISEt

Suuren kysynnän vuoksi Paskan Palvelun Illalliset ovat tältä erää ohi RUPLAssa ja siirtyneet sitäkin tilavampaan Väinö Kallioon (Hämeentie 11). Toistaiseksi pääset kuitenkin tekemään varausta yhä RUPLAn sivujen kautta. Vilkaise illallisten päivämäärät ja varaa paikkasi täältä!

Näitä on kyselty pitkään ja lahjakorttejakin on ostettu tähän reilusti, mutta palvelu on ollut niin huonoa, että uusia päivämääriä on julkaistu verkkaisesti. Noilla kulttuurispede-näyttelijä-tarjoilijoilla kun on myös niin "kiire" muiden "taideprojektien" kanssa että sopivia päivämääriä on hankala löytää.

Tapahtuma on siis omanlainen teatterin ja kolmen ruokalajin illallisen yhdistelmä. Tarjoilijoina toimivat ammattinäyttelijät, jotka hassuttelevat ja ovat kyllästyneitä ja tekevät mahdollisesti pilaa sinusta ja seurueestasi ja kaikkea muuta epätavallista. Mutta ei kannata hirveästi pelätä, (lähes) kaikilla on kuitenkin tosi hauskaa ja sitten tätä muistellaan vielä myöhemminkin että olipas se hauska ja erilainen ilta.

Menut vaihtelevat illallisittain. Sopii kaikille eläimentappaja-lihanmussuttajista vegaanihörhöihin. 
Illallisen hinta: 40€ + tipit. Juomaa sisältyy, ehkä. Pöytävaraus etukäteen pakollinen, niin ette jää kylmään kesäiltaan kärsimään.

RUPLAN BRUNSSIT

RUPLAn viikonloppujen brunssi on kauniimpi ja maukkaampi kuin koskaan. Inspiraatiota on haettu maailman eri keittiöistä ja ruokakulttuureista. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman värikästä, maukasta ja maistuvaa brunssia, jossa hyödynnämme sesongin raaka-aineita.

Brunssin kevätmenu on tarjolla aina lauantaisin ja sunnuntaisin kolmessa kattauksessa. Tule viettämään onnellinen viikonloppuhetki meillä! Menu sopii erinomaisesti myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenittomille ruokavalioille!

Tarjolla on aina noin kymmentä eri salaattia, paria lämmintä ruokaa, useita kakkuja, smoothieita, juustoja, hilloja, mehuja, dippejä ja toki oman paahtimonkahvia ja teetä. Hinta pysyy vanhassa tutussa (23€). Katso menu ja varaa pöytä täältä.