CAFÉ

 

 


We are famous for our super fresh and fullfilling lunch, brunch and breakfast. Though you should also try our selection after buffet hours; we serve coffee from own roastery, and homemade cakes and treats. At summertime we also serve handmade, vegan, gluten free and amazingly delicious ice cream .

Ps. Book a table to us from here if you feel like

RUPLAN LOUNAS

Lounas on tarjolla arkisin 11:00-15:00 ja maksaa 10,50. Vähintään kahdeksan salaatin buffet tahnoineen ja kahveineen, sekä seuraavat lämpimät ruoat listattuna. Kasvisversio on aina vegaaninen ja lämpimät täysin gluteenittomia!

 
LOUNAS 9.-13.12. 
 
MAANANTAI
Chili sin carne
Melanzane

TIISTAI
Intialainen kanacurry
Paahdettuja kasviksia ja papuja kookoskastikkeessa

KESKIVIIKKO
Stroganoff
Uunipaahdettua tofua ja herneitä tahini-kastikkeessa

TORSTAI
Lohta sitruuna-tomaattikastikkeessa
Paistettuja kasviksia ja sieniä mausteisessa tomaattikastikkeessa

PERJANTAI
RUPLA FRIDAY FOOD FEAST BUFFET
 
 
 

Lounaamme soveltuu sekä vegaaniselle että gluteenittomalle ruokavaliolle

G = Gluteeniton V = Vegaaninen L = Laktoositon

Aamiainen: 8:00-10:30
Lounas: 11:00-15:00
Kahvilan lista: 15:00-18:00.

AAMIAINEN RUPLASSA

Olemme auki arkisin 8-18. Se tarkoittaa myös, että aamuisin tarjolla on upeita aamiaisia. Aamiainen tarjoillaan buffet-pöydästä.

Tarjolla on leipiä, croissanteja, vihanneksia, hedelmiä, juustoja, tahnoja, jogurttia, mysliä ja tuorepuuroa, tuoremehua ja smoothieita unohtamatta. Aamiainen soveltuu myös hyvin vegaaniselle ruokavaliolle.

Hinta  10€ / henkilö tai lapsille 1€ / ikävuosi.

PASKAN PALVELUN ILLALLISEt

Suuren kysynnän vuoksi Paskan Palvelun Illalliset ovat tältä erää ohi RUPLAssa ja siirtyneet sitäkin tilavampaan Väinö Kallioon (Hämeentie 11). Toistaiseksi pääset kuitenkin tekemään varausta yhä RUPLAn sivujen kautta. Vilkaise illallisten päivämäärät ja varaa paikkasi täältä!

Näitä on kyselty pitkään ja lahjakorttejakin on ostettu tähän reilusti, mutta palvelu on ollut niin huonoa, että uusia päivämääriä on julkaistu verkkaisesti. Noilla kulttuurispede-näyttelijä-tarjoilijoilla kun on myös niin "kiire" muiden "taideprojektien" kanssa että sopivia päivämääriä on hankala löytää.

Tapahtuma on siis omanlainen teatterin ja kolmen ruokalajin illallisen yhdistelmä. Tarjoilijoina toimivat ammattinäyttelijät, jotka hassuttelevat ja ovat kyllästyneitä ja tekevät mahdollisesti pilaa sinusta ja seurueestasi ja kaikkea muuta epätavallista. Mutta ei kannata hirveästi pelätä, (lähes) kaikilla on kuitenkin tosi hauskaa ja sitten tätä muistellaan vielä myöhemminkin että olipas se hauska ja erilainen ilta.

Menut vaihtelevat illallisittain. Sopii kaikille eläimentappaja-lihanmussuttajista vegaanihörhöihin. 
Illallisen hinta: 40€ + tipit. Juomaa sisältyy, ehkä. Pöytävaraus etukäteen pakollinen, niin ette jää kylmään kesäiltaan kärsimään.

RUPLAN BRUNSSIT

RUPLAn viikonloppujen brunssi on kauniimpi ja maukkaampi kuin koskaan. Inspiraatiota on haettu maailman eri keittiöistä ja ruokakulttuureista. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman värikästä, maukasta ja maistuvaa brunssia, jossa hyödynnämme sesongin raaka-aineita.

Brunssin talvimenu on tarjolla aina lauantaisin ja sunnuntaisin kahdessa kattauksessa. Tule viettämään onnellinen viikonloppuhetki meillä! Menu sopii erinomaisesti myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenittomille ruokavalioille!

Tarjolla on aina noin kymmentä eri salaattia, paria lämmintä ruokaa, useita kakkuja, smoothieita, leipää, dippejä ja toki oman paahtimonkahvia ja teetä. Hinta sunnuntain brunsille on 23€ ja lauantain kokonaan vegaaniselle brunssille 20€. Katso menu ja varaa pöytä täältä.

JOULUBRUNSSI 14.-15.12.

Joulun erikoisbrunssit tarjoillaan RUPLAssa lauantaina 14.12. vegaanisena ja sunnuntaina 15.12. sisältäen kaikkiruokaista tarjontaa. Ei tartte kinkkuähkyillä, tässä mennään meille tutulla freesillä, luovalla ja sopivan mausteisella kokonaisuudella.
Hinta on lauantain vegaanisella kattauksella 25€ ja sunnuntaina 30€. Lapset tutusti 1€ per ikävuosi 11 vuoteen saakka. Ehkäpä löydät uusia herkkuja omaan tulevaan joulupöytääsi.
Tervetuloa nautiskelemaan!