ART

 

 


We present visual art in our space in various forms. Our exhibitions last usually from 3 to 4 weeks. We also curate exhibitions to different events outside of RUPLA. The photos here help you to see how we do it. 

If you're interested to have an exhibition with us, please contact matti@rupla.fi anytime for more details.

RUPLA 3v
17.1. - 4.3.

Siitä on 3 vuotta kun tämä kaikki alkoi. Oltiin täysiä keltanokkia kaikessa. Ei oltu pidetty kahvilaa, ei tunnettu ehkä kuin 2 taiteilijaa. Perse edellä puuhun ja välillä sieltä pois. Tämä syntyi intuition, ei järjen, ohjaamana ja se on vallitseva voima edelleen.

Tässä näyttelyssä muistellaan menneitä taiteen ja tarinoiden keinoin. Kolmen vuoden aikana onkin nähty paljon. osa näyttelyistä on rikkonut laajalti kansallisen ja jopa kansainvälisen uutiskynnyksen. Monet näyttelyt ovat keränneet myös kävijöitä, jotka eivät aiemmin juuri taidenäyttelyissä ole vierailleet. Se on hienoa. Juhlanäyttelyssä on esillä teoksia yli 20 taiteilijalta näyttelyistä vuosien varrelta. Samalla muistellaan RUPLAn moninaista arkea taiteen ja valokuvien muodossa.

Uskomatonta että ollaan vielä tässä, toistaiseksi joka vuosi vahvempana ja onnellisempana kuin aiemmin. Tarjonta vaan paranee. Ihmiset viihtyy edelleen. Kiitos siitä. Tätä on RUPLA ja se on elämännäköistä taidetta.

Kiitoslista on pitkä ja moni jää silti sanomatta: Kiitos Anton Ejov mukana alusta asti koko keholla ja sydämellä, Johannes Laine kenen kanssa tehtiin tätä vuodenpäivät palkatta ja sydän verellä, Teemu Välkkynen joka tekee Helsingin komeimmat visut ja ilmeet yön pieninä tunteina, real reneissance man Pekka Sikatilallisen poika Ollula Huittisten Huhtamosta, Aleksi Luukka joka visioi ja jeesasi vaikka ilmaiseksi ja teki omilla käsillään paljon siitä mitä näet, Harry joka auttoi ja kalusti ja on elämänmiehiä, Yassine joka opetti miten ravintobiznes oikeasti toimii keittiön osalta, Paavo Stenius jonka maailmaa valloittavasta positiivisesta energiasta tuli kipinä, Sara ja Elli jotka 17-vuotiaina supernaisina piti meillä vegaanista brunssia, harjoittelijat & työkokeiljat olette olleet tärkeitä, kaikki jotka on nyt tässä, kaikki jotka on ja ovat olleet mukana. Finnvera joka uskoi meidän suunnitelmat, Riittä Ylätalo joka antoi mulle starttirahaa et pysyin ruoissa, äiti joka antoi rahaa ja rakkautta. Moni jää silti sanomatta ja itsestäänselvyytenä mutta ei kuitenkaan tarpeeksi kiitettynä - kiitos ystävät ja perhe.

Ja juuri sinä joka viihdyt täällä tai tunnet täällä jollaisen positiivisen piston sydämessäsi.

Lue lisää Facebook Event -sivullamme!

01. Ensilumi

900 €

02. Lokakuun Muisto

900 €

03. Minä Ja Koivunlehti

900 €

07. Metsäretkellä, 09. Tanssivat Tassut, 11. Karhun Päivä

08. Vadelmat löytyy, 10. Nyt Lähti Lapasesta, 12. Ison Tassun Voimaa

150 € /  Piece

04. Marjaretkellä, 05 Vihreän Tuntua

150 € / piece

13. Ihana Lokakuu

2400 €

14. Pehmeä Kosketus

SOLD
15. Syysunelmaa

2200 €

16. Miehet Kävelyllä

800 €

17. Värit Tulevat

800 €

18. Syksyn Tuulet

2400 €

19. Tassut Vedessä

400 €

20. Syysiltana Yhdessä

SOLD

21. Kevät On Tulossa

400 €

22. Mansikat Ruoholla

400 €

23. Voi Mikä Päivä

400 €

Limited digital prints.
20 pieces per art work.
50€