CAFÉ

 

 


Our café offers coffees from our own roastery, selection of teas, raw cakes, artesan breads, weekend's brunch and lot more.

We are also working to have the possibility to serve 5€ waste food buffet lunch every week day. This requires some collaboration, logistics and funding, which all we are currently working on to get everything ready!

RUPLAN LOUNAS

Lounas on tarjolla arkisin 11:00-15:00 ja maksaa kybän. Vähintään kahdeksan salaatin buffet tahnoineen ja kahveineen, sekä seuraavat lämpimät ruoat listattuna:

LOUNAS 

MA
Kananrintaa tomaattikastikkeessa
Sieniä ja kesäkurpitsaa kasvisliemessä

TI
Ratatouille ala Pavel(V)
Kananreisipalaa luumukastikkeessa

KE
Munakoisoa ja linssejä juustopedillä(V)
Kalkkunaa kookosmaidossa

TO
Lohitorstai
Bataatti-tomaattipihvit hasselpähkinäöljyssä

PE
-Rupla All You Can Eat Feast-

+ Salaattipöytä, tahnat ja dipit, kahvit ja teet

Suurin osa salaattibuffetista on vegaaniselle ruokavaliolle soveltuvia.

Aamiainen: 7:30-10:30
Lounas: 11:00-15:00
Kahvilan lista: 15:00-20:00.

AAMIAINEN RUPLASSA

Olemme auki arkisin aina 7:30-20:00. Se tarkoittaa myös, että aamuisin tarjolla on upeita aamiaisia. Aamiainen tarjoillaan buffet-päydästä.

Tarjolla on leipiä, croissanteja, vihanneksia, hedelmiä, juustoja, tahnoja, jogurttia, mysliä ja tuorepuuroa, tuoremehua ja smoothieita unohtamatta. Aamiainen soveltuu hyvin vegaaniselle ja gluteenittomalle ruokavaliolle.

Hinta  10€ / henkilö tai lapsille 1€ / ikävuosi.

PASKAN PALVELUN ILLALLISEt

RUPLAssa 24.1., 25.2., 7.3. sekä 8.4. Kattaukset kello 18:00 ja 20:15. Varaa paikat illalliselle täältä!

Näitä on kyselty pitkään ja lahjakorttejakin on ostettu tähän reilusti, mutta on ollut niin huono palvelu että tapahtuma saadaan vasta nyt julki. Noilla kulttuurispede-näyttelijä-tarjoilijoilla kun on myös niin "kiire" muiden "taideprojektien" kanssa että sopivia päivämääriä on hankala löytää.

Tapahtuma on siis omanlainen teatterin ja kolmen ruokalajin illallisen yhdistelmä. Tarjoilijoina toimivat ammattinäyttelijät, jotka hassuttelevat ja ovat kyllästyneitä ja tekevät mahdollisesti pilaa sinusta ja seurueestasi ja kaikkea muuta epätavallista. Mutta ei kannata hirveästi pelätä, (lähes) kaikilla on kuitenkin tosi hauskaa ja sitten tätä muistellaan vielä myöhemminkin että olipas se hauska ja erilainen ilta.

Menut tulee pian julki tähän eventtiin. Sopii kaikille eläimentappaja-lihanmussuttajista vegaanihörhöihin. 
Illallisen hinta: 40€ + tipit. Juomaa sisältyy, ehkä. Pöytävaraus etukäteen pakollinen, niin ette jää pimeään kaamokseen värjöttelemään.

RUPLAN BRUNSSIT

RUPLAn viikonloppujen brunssi on kauniimpi ja maukkaampi kuin koskaan. Tälle vuodelle inspiraatio on haettu maailman eri keittiöistä ja ruokakulttuureista.

Nyt ruoka on ikään kuin taidenäyttelymme - tiettyjä nautintoja on tarjolla aina noin kuukauden, sitten siirrymme seuraaviin. Brunssin syysmenu on nautittavissa 9.-10.9. alkaen aina lauantaisin ja sunnuntaisin. Kannattaa tulla viettämään onnellinen viikonloppuhetki meillä. Menu sopii erinomaisesti myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenittomille ruokavalioille!

Tarjolla on aina noin kymmentä eri salaattia, paria lämmintä ruokaa, useita kakkuja, smoothieita, juustoja, hilloja, mehuja, dippejä ja toki oman paahtimonkahvia ja teetä. Hinta pysyy vanhassa tutussa (23€). Katso menu ja varaa pöytä täältä.